Sociedad

La policia busca un assetjador al campus del barri vell de la UdG

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Girona busquen un home que ha assetjat almenys a dues estudiants de la Universitat de Girona al campus del Barri Vell. També investiguen si té a veure amb un intent d'agressió a una altra noia fora de la Universitat.

Girona

Hi ha almenys dues denúncies que es van presentar a la policia municipal de Girona, que va traslladar el cas als Mossos d'Esquadra.

Segons una de les presumptes víctimes, aquest home (que no és estudiant universitari) es va enfilar a la porta d'un lavabo (una porta que no arriba al sostre) i des de dalt va intentar fer-li una foto. La noia va aconseguir que marxés i després va presentar la denúncia a la policia.

També ho va posar en coneixement de la Universitat. Fa dues setmanes, els degans de Turisme i Lletres, que comparteixen l'edifici Sant Domènec, al Barri Vell, van enviar un correu als estudiants advertint del que havia passat.

En la mateixa nota, explicaven que dies abans una estudiant va patir un intent d'agressió per part d'un home que coincidia amb la descripció del que s'havia enfilat a la porta del lavabo.

És un indivdiu d'uns 35 anys, amb cabells castanys i vestit amb roba fosca, que se l'ha vist pel passadís del tercer pis de Sant Domènec fent veure que espera algú.

La Universitat, a més de posar els fets en coneixement de la policia, també ha augmentat la seguretat privada al Campus del barri vell i ha demanat als estudiants que si es troben en alguna situació similar avisin al guarda de seguretat del campus, als Mossos o a qualsevol persona que treballi a la UdG.

De moment, la policia no ha detingut ningú.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00