A punt d'enlairar els vols d'hivern al Lleida-Alguaire

S'esperen xifres de passatgers similars a la temporada passada

Primer pla del delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, durant el tradicional esmorzar de Nadal amb els mitjans de comunicació, el 15 de desembre de 2016. /

La temporada d'hivern, a l'aeroport de Lleida-Alguaire començarà el proper dia 21 de desembre, dimecres vinent. Serà amb tres vols provinents del Regne Unit de la mà del touroperador Neilson Thomas Cook a l'espera que al gener s'hi afegeixin els de la israeliana Arkia.

RAMON FARRÉ: 'els vols de Neilson Thomas Cook arriben el 21 ... esperem uns 25 mil passatgers aquesta temporada d'hivern'

La temporada s'avança uns dies per no coincidir amb el dia de Nadal, que enguany s'escau en diumenge. dimecres vinent arribaran 2 vols de Thomas Cook i 1 de Germania: els 3 airbus contractats per Neilson, que porta esquiadors britànics a les pistes andorranes. Serà després de les festes de Nadal quan s'afegiran els vols de la companyia israeliana Arkia, que també porta esquiadors.

Segons el delegat del Govern, Ramon Farré, es preveu, una campanya similar a la temporada d'hivern anterior, amb uns 25 mil passatgers. Amb Nielsol Thomas Cook, i Arkia, es mantenen els acords. Amb el primer, els britànics de moment per 3 anys, i, amb el segon, els israelians, convençut que continuaran venint.

Assenyala que les negociacions i el treball per sumar noves companyies a l'aeroport de Lleida-Alguaire es continua fent. Farré apunta, que en l'àmbit industrial ,també s'hi està treballant, per què és un dels principals nínxols de mercat de l'aeroport. Els vols d'hivern se sumen a la connexió que hi ha durant tot l'any entre Alguaire i Palma cada cap de setmana de la mà de la companyia Air Nostrum.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?