Deportes

Pacte parcial per desactivar el recurs a l'acció de responsabilitat

El FC Barcelona aconsegueix les signatures d'onze ex-directius de Laporta que s'adhereixen al pacte del Barça amb l'asseguradora Zurich

Elena de Diego

Barcelona

El FC Barcelona ja ha aconseguit a última hora d'aquesta tarda un document signat per 11 ex-directius de Laporta que s'adhereixen al pacte del Barça amb la companyia d'assegurances Zurich. Al pacte no s'hi ha sumat Laporta i cinc directius més que li són fidels. Creuen que no han fet res mal fet i que no han de pactar res.

Aquest pacte parcial és el que presentarà el Barça a l'assemblea de socis per retirar el recurs contra l'acció de responsabilitat. Els advocats del Barça han marxat amb el document signat i ja no s'esperen més adhesions.

Els directius que s'han adherit al pacte se'n van amb una sentència del jutge Borrego que els dóna la raó, i es treuen de sobre un recurs en el Suprem sempre imprevisible i també l'amenaça de l'execució dels avals que demana Robert Blanch i es treuen de sobre un calvari de quasi 7 anys.

El Barça sempre ha dit que la seva voluntat era un pacte unànime de tots els afectats i fins i tot ho va posar com a condició però el cert és que les negociacions en marxa confirmen un pacte parcial. Avui la condició del Barça era que fossin 9 com a mínim, és a dir, la majoria

Queda per resoldre el dubte de si Zurich seguirà pagant la defensa dels demandats ara que hi ha aquest acord parcial que Bartomeu despatxarà a l'assemblea de manera ràpida i sense detalls acollint-se a la confidencialitat. Ja és sabut que l'operació amb Zurich ronda els cinc milions entre els que paga i els que li perdona al Barça.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00