Sociedad

L’advocat dels pares de Nadia espera que el jutge resolgui els recursos abans de finals d’any

La mare de la menor ha visitat al pare a la presó, acompanyada del lletrat

L'advocat Alberto Martin, a punt d'agafar l'Ave a l'estació Lleida-Pirineus, aquesta tarda, 20 de desembre / RÀDIO LLEIDA

Lleida

L'advocat del pares de Nadia espera que el Jutge de la Seu resolgui, abans de finals d'any, el recurs presentat contra la retirada de la pàtria potestat a la mare, i contra la presó preventiva per al pare.

ALBERTO MARTIN: espera que el recursos presentats es resolguin abans de finals d'any

00:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000170127/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El lletrat, Alberto Martín, avui dimarts ha visitat al seu client, Fernando Blanco, al centre penitenciari de Ponent. Ha dit, que “la nena és el que més li preocupa”. Hi ha anat acompanyat la mare de Nadia, en llibertat amb càrrecs. L’advocat ha sol·licitat que Marga Garau pugui canviar els de visita a la presó, “davant la coincidència amb el règim de visites de cap de setmana” que el Jutge va decretar per poder estar amb la petita.

I davant l'advertència feta pel magistrat per preservar la intimitat de la menor, l'advocat dels pares diu “que no n’està filtrant res”. Coincideix en què el més important “és protegir la nena”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00