Espècies ProtegidesEspècies Protegides
Sociedad

Rafa Ariño: "Les primeres fotos les vaig fer a la meva mare"

The Harlock toquen dos temes en directe a l'escenari del Parc Natural

Pau Duran

Rafa Ariño segurament és un dels millors fotògrafs de concerts del país. Durant 3 anys ha acompanyat a grans artistes de la música independent actual i els ha retratat com només ell sap fer. I és que només ell té la capacitat brillant de disparar l’objectiu just en el moment en que al cantant li cau una gota de suor per la cara. El resultat ha sigut el llibre 'Girando con...' amb fotografies de promo, de proves de so, del backstage o del concert en sí d’artistes com Sidonie, Supersubmarina, Love Of Lesbian, Xoel Lopez o Los Planetas. Podríem dir que amb Dorian va començar tot.

Espècies Protegides - 21/12/16 - Rafa ariño i The Harlock

01:00:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001163193/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

De moment però, mai ha retratat a un grup que sona molt bé: The Harlock, una banda amb un disc que ens encanta. Tenen un disc sortit d’una maduració lenta. Ni més ni menys que 5 anys. L’han titulat amb tres conceptes tan primaris com són l’amor, el sexe i l’odi. El grup el capitaneja un músic molt fan dels gats. La seva paraula preferida és 'gañán' i el que més valora dels músics és que arribin puntuals per fer les proves de so.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00