Sociedad

Blanes obliga les discoteques dels Pins a tancar dues hores abans

La concentració de centenars de joves a la zona d'oci nocturn al Barri dels Pins a Blanes i la presència de nois violents procedents cada vegada de més municipis de Catalunya, ha fet que l'ajuntament obligui les 4 discoteques que hi ha a la zona a tancar dues hores abans. L'experiència que tenen fins ara és que, amb més presència policial no n'hi ha prou.

La policia ha muntat diversos dispositius per detenir joves conflictius que van a la zona de discoteques de Blanes. / ACN

Girona

Són 4 discoteques que fins ara tenien permís per tancar a les 6 del matí i a partir del 7 de gener hauran de fer-ho a les 4.

Fa molt de temps que la seva oferta d'oci nocturn i alcohol atrau centenars de joves que arriben, en molts casos en tren, de municipis del voltant i d'altres de força més lluny, com Badalona, Sant Adrià de Besós o El Prat de Llobregat.

A altes hores de la matinada hi ha centenars de joves al carrer i a més, en els últims temps, han augmentat els delictes que s'hi han comés.

Diu l'alcalde de Blanes, Miquel Lupiañez, que amb més policia no n'hi ha prou i que han de prendre altres mesures.

Miquel Lupiáñez, alcalde de Blanes

00:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000128366/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'ajuntament ja ha informat els propietaris de les 4 discoteques i ha anunciat que faran una reunió setmanal de seguiment amb la policia per saber si aquesta mesura funciona.

Volen evitar també que un cop reduït l'horari d'aquests locals, el problema es traslladi a altres zones. El síndic de greuges havia demanat en 10 ocasions solucions per aquest problema que ha provocat repetides queixes dels veïns.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00