¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Montse Castellà: "Reivindiquem un feminisme positiu, generós i inclusiu"

Castellà forma amb Sílvia Comes, Meritxell Gené i Ivette Nadal el grup "Les Kol·lontai", amb el qual inauguren enguany el festival Barnasants

Montse Castellà, a la part superior de la imatge, juntament amb les altres integrants de Les Kol·lontai /

La cantautora tortosina Montse Castellà ha passat pels micròfons del programa Hora Ebre per parlar de Les Kol·lontai, un projecte musical que la uneix a Sílvia Comes, Meritxell Gené i Ivette Nadal per reivindicar, a través de la música, la llibertat i la igualtat entre homes i dones.

Montse Castellà, als estudis de Ràdio Ebre-Cadena SER / Silvia Tejedor

Les Kol·lontai faran aquest divendres 27 de gener el concert inaugural del festival Barnasants, a dos quarts de nou de la nit al Teatre Joventut de l’Hospitalet.

El grup pren el nom d’Alexandra Kol·lontai, la primera dona ambaixadora russa durant la Revolució bolxevic. Un nom adient en un any que es compleix el centenari de la Revolució Russa.

L’espectacle, a més, porta el títol de “Cançons feministes per la Llibertat i la igualtat. Cançons violetes”, en referencia a la cantautora xilena Violeta Parra, que aquest 2017 també hagués celebrat el seu centenari.

En el transcurs de l’entrevista a Hora Ebre, Montse Castellà ha explicat que amb Les Kol·lontai “volem reivindicar un feminisme positiu, generós i inclusiu amb el qual des de la dona es vol arribar a tota la humanitat”.

És un espectacle positiu de dones que lluiten, de dones que estimen”, sentencia la cantautora tortosina sobre un espectacle musical en el qual les quatre integrants del grup interpretaran una vintena de cançons.

Les cantautores han posat música a poemes d’escriptores catalanes. Montse Castellà ha triat, per exemple, a la poetessa tortosina Zoraida Burgos.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?