¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

PUNT DE LLIBRE 11-02-2017

La Barcelona de les bullangues

Aquest cap de setmana, coincidint amb les Festes de Santa Eulàlia, Barcelona és la protagonista del programa. Conversem amb Xavier Theros sobre "La fada negra" (Premi Josep Pla 2017), una història en forma de thriller que trancorre a la ciutat de l'any 1843, en plena efervescència de les guerres carlines i quan tot era a punt de brotar.

Aquest cap de setmana, coincidint amb les Festes de Santa Eulàlia, Barcelona és la protagonista del Punt de llibre. Conversem amb Xavier Theros sobre "La fada negra" (Premi Josep Pla 2017), una història en forma de thriller que trancorre a la ciutat de l'any 1843, en plena efervescència de les guerres carlines i quan tot era a punt de brotar.

Al Bloc d'Actualitat, fem una mirada a les categories literàries dels Premis Ciutat de Barcelona i, amb Carlos Blázquez, expliquem la misteriosa història d'unes fotografies que retraten la ciutat dels anys 50 i 60. Acomiadem el programa amb veu i música de Maria Arnal i Marcel Bagés, tot traçant la vida i l'exili de Marina Ginestà.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?