¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Toni Sabaté: “El càncer m’ha obert els ulls i m’ha fet veure moltes coses”

El polític socialista explica la seva lluita contra el càncer i s’ofereix per ajudar altres malalts

Toni Sabaté, als estudis de Ràdio Ebre-Cadena SER /

Tinc càncer. Temps de llum”. Aquest és el títol del llibre que està escrivint Toni Sabaté i amb el qual vol ajudar a desestigmatitzar el càncer. Catorze mesos després de ser diagnosticat d’un càncer de pàncreas i d’acceptar participar en un assaig clínic amb un tractament nou, Sabaté ha passat pels micròfons del programa Hora Ebre on ha explicat la seva lluita contra aquesta malaltia. “Al càncer l’has de mirar a la cara i l’has de conèixer. I quan tu el mires a la cara, has guanyat al càncer. I si has guanyat al càncer ja no et fa temor morir”, ha explicat.

Sabaté vol dedicar part del seu temps a compartir la seva experiència amb altres malalts a qui recomana “molta calma i serenitat”. Durant les llargues hores a l’hospital reconeix que hi ha temps per a pensar en moltes coses i ha parlat també de la “complicitat silenciosa” que s’estableix amb els altres malalts.

També ha explicat que la malaltia li ha portat una “pluja d’afectes” i “un retrobament familiar i amb velles amistats” que l’han ajudat a seguir endavant. Segons Sabaté “el càncer m’ha obert els ulls i m’ha fet veure moltes coses”.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?