¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Braçades contra el càncer infantil

Més de 500 alumnes de Tortosa participen en la nedada solidària contra el càncer infantil organitzada per l'Institut Joaquim Bau

Un moment de la Nedada Solidària contra el Càncer Infantil a la piscina municipal de Tortosa. /

Més de 500 alumnes de diferents centres educatius de Tortosa  han participat en la Nedada Solidària contra el Càncer Infantil  que ha organitzat l’Institut Joaquim Bau.

Aquesta activitat ha coincidit amb el Dia Mundial Contra el Càncer Infantil i té com a objectiu sensibilitzar la població sobre aquesta malaltia quan afecta infants.

La idea de la Nedada Solidària va sorgir del departament d’Educació Física de l’Institut i ha rebut una gran acollida, amb la implicació de l’Associació de Mares i Pares, l’Ajuntament, el Club Natació Tortosa o l’Obra Social de La Caixa, a més d’altres centres educatius que també hi ha volgut participar. 

Els alumnes han nedat durant 35 minuts i han rebut una xerrada divulgativa on se’ls ha parlat del càncer infantil. Cinta Galiana, cap del departament d’Educació Física de l’Institut ha destacat com alguns alumnes "desconeixien el que suposa aquesta malaltia" i que en molts casos cal desplaçar-se fora del territori per rebre els tractaments amb tot el que suposa per a les famílies.

A la nedada solidària s'hi han afegit professors i pares i mares i ha servit per recaptar fons per a l'Associació Nens amb Càncer AFANOC de Tarragona.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?