¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

REUS

Els treballadors de l’Hospital assumeixen que hi haurà retallades

  • El Comitè d’Empresa crida a la mobilització ciutadana per salvar l’equipament. El proper 31 de març han convocat una manifestació a la Plaça del Mercadal.
  • La presidenta del Comitè d’Empresa es mostra sorpresa pel dèficit que arrossega l’equipament i admet que tenen gola avall les retallades salarials.

Alícia Martín, presidenta del Comitè d'Empresa, en una imatge d'arxiu. /

Els treballadors de l’Hospital Sant Joan de Reus sabien que els comptes del 2016 no eren bons, ‘però mai ens haguéssim imaginat que el dèficit s’enfilaria fins els 8 milions d’euros’. Alícia Martín, la presidenta del Comitè d’Empresa, assegura que ‘feia mesos que ens anaven alertant’ que la situació financera no millorava.

Per tot plegat els treballadors tenen gola avall que no cobraran les DPO’s i que, de fet, s’enfrontaran a un nou període de retallades salarials i potser també de personal. ‘Segurament sí que hi haurà retallades salarials... de fet, ens ho han insinuat’. En els propers dies el govern de Reus haurà de donar explicacions sobre el full de ruta a seguir per salvar l’Hospital.

Mobilitzacions a la vista

Amb tot, des del Comitè d’Empresa no tiren la tovallola i convoquen a la mobilització. Aquest proper divendres es manifestaran a les portes del Consell d'Administració i de cara el proper 31 de març ho faran a la plaça del Mercadal. Alícia Martín demana a la ciutadania que se sumi a la protesta ‘per defensar l’Hospital’. Assegura que ‘cal reivindicar una situació de tranquil·litat pel centre’, encara, diu, sembla que ‘l’interès privat estigui per sobre del col·lectiu quan parlem de la sanitat i l’Hospital Sant Joan’.

Alícia Martín també exigeix a l'alcalde Carles Pellicer que doni la cara. Assegura que la situació a l'Hospital Sant Joan de Reus és prou preocupant com per a que el màxim responsable de la ciutat els doni explicacions.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?