¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

SANITAT

Els Liberals volen que el malalt terminal pugui decidir quan aturar el tractament

DA vol la regulació de l'ús de la viodeovigilància a la planta de salut mental de hospital

Els consellers generals liberals Ferran Costa i Carine Montaner. /

Els Liberals exigeixen que es reconegui al projecte de llei de drets i deures del pacient el dret a la mort digna i a la diversitat en l'atenció espiritual, un aspecte, aquest últim que comparteixen des de DA.

Els dos grups han remarcat la importància d'implantar l'historia clínica compartida per evitar duplicitats en els tractaments i en les probes mèdiques.

 

El grup liberal ha presentat una sèrie d'esmenes al projecte de llei de drets i deures del pacient. Entre elles sol·licita la possibilitat de de rebre atenció espiritual respectant qualsevol tipus de diversitat cultural. També ha demanat que el pacient en fase terminal pugui rebutjar qualsevol tractament.

Per la seva banda, el grup demòcrata ha presentat 8 esmenes a la llei, entre elles la regulació de càmeres de seguretat a l'hospital, principalment pel que fa a la planta de salut mental, ja que en aquest moment hi ha un vuit legal al respecte i la responsabilitat recau sobre el batlle.

 Els dos grups han coincidit en la necessitat de la història clínica compartida per tal de evitar duplicitats en proves mèdiques o tractaments, el que suposaria un abaratiment important en les despeses.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?