¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Es consuma l'enderroc d'una casa d'Alfara de Carles que els veïns van parar fa una setmana

El fill del matrimoni afectat ja estudia presentar un recurs davant la justícia europea

La màquina, sobre la runa de la casa enderrocada a Alfara de Carles. / ()

Les grues escortades per un operatiu dels Mossos d’Esquadra han enderrocat a primera hora del matí la casa d’un matrimoni gran d’Alfara de Carles afectada per una resolució del Departament de Territori i Sostenibilitat. La setmana passada els veïns de la població ja van impedir un primer intent d’enderrocament.

La resolució per enderrocar la casa va ser ratificada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i el jutjat contenciós administratiu de Tarragona que van declarar que la casa era il·legal per estar construïda dins del Parc Natural dels Ports. És a dir, dins d’un espai natural protegit.

La família assegura que la casa ja estava construïda abans de la creació del Parc Natural dels Ports i que ara només s’ha fet una ampliació.

"Crec que és desproporcionat el que han fet aquí. Ja hi havia una casa. Tornem al mateix, han deixat a dos persones grans malaltes al carrer. Creia que tindrien més en compte el cas social”, ha lamentat l'alcalde d'Alfara de Carles Josep Mas.

El fill del matrimoni afectat ja estudia presentar un recurs si convé davant la justícia europea.

La família ha agraït el suport que ha rebut durant aquests dies previs a l’enderrocament. Cal dir que el malson no ha acabat perquè ara se’ls reclamarà el cost de l’enderroc que puja a més de 40.000 euros.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?