¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

ACORD D'ASSOCIACIÓ AMB LA UE

Els liberals celebren que Andorra, Mònaco i San Marino limitin la lliure circulació de persones

També valoren positivament l'alentiment en les negociacions davant els canvis imminents a la Unió

El conseller general liberal, Ferran Costa. /

El grup parlamentari liberal celebra que Andorra, San Marino i Monaco vulguin impulsar conjuntament mesures per limitar la lliure circulació de persones, un fet que segons han recordat, ja reclamaven.

També han valorat de forma positiva que les negociacions amb la UE vagin lentes ja que, segons han afirmat, "estem en un moment de canvis a Europa que caldrà tenir en compte, com ara el Brèxit", segons ha afirmat el conseller Ferran Costa.

Un aspecte amb el que coincideixen des de DA. Aquests han recordat que el ministre d'Exteriors va expressar com ralentiria les negociacions el Brèxit. Així i tot, en resposta als liberals, han afirmat que "si van més lentes, corren el risc d'aturar-se". És l'opinió del conseller demòcrata Carles Jordana.

Pel que fa a l'estratègia comuna entre Andorra, Mònaco i San Marino d'evitar la lliure circulació plena de persones, la consellera general demòcrata, Meritxell Palmitjavila, ha recordat que "és un dels aspectes que tenim més en comú".

Una negociació amb la Unió Europea que serà llarga i que, segons han recordat des de DA, no finalitzarà amb el referèndum en aquesta legislatura.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?