¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

GERONIMO STILTON

Enric Stilton Llort

Descobrim les entrañes de Geronimo Stilton, el musical amb el seu guionista i lletrista que també va assumir la part literària en el musical anteriror.

 

“Tot el que es pugui dir cantant no es diu parlant", Enric Llort guionista i lletrista de el musical “Geronimo Stilton” torna al Regne de la Fantasia”. Una declaració d’intencions que ens subratlla argumentan que “em posen nerviós aquells musicals en els que s’està parlant, es fa una pausa i es posen a cantar”. Ho subratllem, com també que cal molt de talent per traslladar el món d’Stilton a dalt d’un escenari en format de musical. Llort avisa que aquest Stilton “és absolutament diferent a l’anterior” tant pel que fa el concepte com a la posada en escena. Això sí, ens assegura que les dues hores del xou passen volant als més petits. Tant és així que ha recordat com un infant, al cap d’una hora d’espectacle, es va indignar perquè hi havia 10 minuts de mitja part. “Perquè ho han de parar ara?” es preguntava. No cal dir res més.

Ens veiem aquest diumenge 26 de març a les 15:30hs en una trobada per a una persona amb la co-protagonista de la nova aventura de “Geronimo Stilton”, el ratolí més famós de la literatura i el teatre dels darrers anys.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?