¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

PUNT DE LLIBRE 01-04-2017

Abril

Aquest primer cap de setmana d'abril, fem Camí de ronda entre els carrerons de la Barcelona del segle XVI guiades per Maria Nunes, amb qui recorrerem els escenaris de la novel·la "La trampa" (Editorial Meteora) de l'autora degana de les Lletres Catalanes, Teresa Juvé.

Aquest primer cap de setmana d'abril, fem Camí de ronda entre els carrerons de la Barcelona del segle XVI guiades per Maria Nunes, amb qui recorrerem els escenaris de la novel·la "La trampa" (Editorial Meteora) de l'autora degana de les Lletres Catalanes, Teresa Juvé. A la ciutat contemporània, assistim a la cuina de la Boolino Book Box, una capsa de contes que fa de la lectura un joc en família. La darrera parada éa a Girona, on fem balanç d'aquesta quarta edició del MOT Festival de Literatura de Girona i Olot amb la seva comissària, Mita Casacuberta.

Abans, però, durant el Bloc d'actualitat, passem per Corea del Nord per parlar de la darrera novel·la de Jean Echenoz, "Enviada especial" (Raig Verd Editorial i Editorial Anagrama). A la Mirada Petita us recomanem "Que bé que ens ho em passat!" (Editorial Casals) i, per acabar, celebrem el mes més florit de l'any amb un poema de Clementina Arderiu musicat per seu nét, Pau Riba.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?