¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

REUS

Batalla creativa

El Teatre Bartrina de Reus acull aquest 5 d’abril la III Trobada de cançó improvisada de secundaria. Una batalla dialèctica on la creativitat és l’essencial

Bedha , M.Carme i Matthew /

 

“Com a eina pedagògica t’adones que es una gran recurs des del punt de vista de la música i sobretot la creativa”. M Carme Duran Cap del departament de música de l’ INS Salvador Vilaseca–Reus. Quan Duran s’adona de les possibilitats que ofereix aqueta modalitat musical és quan incorpora la cançó improvisada com a matèria de les classes de música. En aquesta edició hi prendran part l’ Escola Els Arcs de Barcelona, l’ Escola St. Nicolau de Sabadell, l’INS Salas i Xandrí de St. Quirze del Vallès, l’INS Ramon Muntaner de Figueres i l’INS Salvador Vilaseca de Reus.

La millor improvisació: la preparada

En aquesta modalitat musical el marge per a la improvisació es fonamental però també ho és el de la preparació. Ens han acompanyat dos alumnes que demà “combatran” com són el Mathew i el Bedha. El primer ens ha explicat “que és molt xulo si tu et piques amb algú i després tornar-li” i juntament amb en Bedha s’han animat a oferir-nos un petit exemple del que es viurà demà al Teatre Bartrina de Reus de les 11hs a les 13hs.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?