¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Reorganitzaran les vies a Sants

Foment s'ha compromès a impulsar una nova configuració de vies a l'estació de Sants que millori l'operativitat dels trens de rodalies

Una imatge de les vies a l'estació de Sants / ()

El ministre de Foment assegura que en breu es licitarà un projecte per reordenar les vies de rodalies de l'Estació de Sants. L'objectiu és millorar l'operativitat dels trens i per tant la comoditat dels viatgers.

Ara mateix a l'estació de Sants hi ha 6 vies que donen servei als trens del túnel de Passeig de Gràcia i només 2 estan destinades als combois que van i venen de la Plaça de Catalunya. El desequilibri és evident, sobretot perquè per aquest túnel de Catalunya passen més trens que per l'altre.

El projecte amb el que treballa el Ministeri vol resoldre aquesta situació i dedicar 4 vies a cadascun dels túnels. Això permetrà que els trens de plaça de Catalunya no s'hagin d'aturar a l'entrada de Sants esperant a que marxi el tren anterior, sinó que podran arribar a l'estació i començar a descarregar i carregar passatgers. Guanyaran així comoditat i una mica de temps.

El ministre de Foment, Iñigo de la Serna, va assegurar a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la setmana passada que aquest projecte per abordar la re configuració de vies es licitarà aviat. També es preveu iniciar les obres de 3 pous d'evacuació del túnel de l'AVE després de l'estiu. Això ha de permetre re urbanitzar els entorns de l'estació de Sants.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?