¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

C’s demana la retirada d'una campanya pro referèndum dels busos de TMB

Els anuncis del Pacte Nacional Pel Referèndum es poden veure també en diversos formats al metro

La imatge d'un bus amb la publicitat del referèndum que ha pulicat al seu compte de Twitter la regidora de Ciutadans / ()

El grup municipal de Ciutadans ha demanat la retirada d'una campanya del Pacte Nacional pel Referèndum que apareix als autobusos de TMB i al Metro. La seva presidenta, Carina Mejías, assegura que és una campanya ideològica que incompleix la normativa de publicitat de l'empresa pública.

Els anuncis mostren una mà introduint un vot en una urna sota el lema "perquè és el meu dret. #votoreferendum" En diferents formats es podrà veure fins el 30 d'abril al metro i als autobusos de Barcelona. Carina Mejías, demana que es retiri perquè assegura que incompleix la normativa de l'empresa sobre publicitat ideològica i perquè promociona un referèndum que ha estat declarat il·legal.

TMB assegura que la campanya no incompleix ni la regulació general sobre publicitat ni tampoc les directrius de l'empresa. Diuen que no busca la polèmica ni confrontació i que és similar a la que l'any passat es va fer per cridar a la participació en la mobilització independentista de l'Onze de Setembre. No veu, per tant, motius per retirar els anuncis.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?