¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

La Generalitat diu que no hi haurà port de Tossa

Ni hotel, ni xalets de luxe. Ahir el director General d'Urbanisme li va donar l'extrema unció a la part terrestre del projecte (l'hotel i els xalets) i avui ha estat el director General de Transports de la Generalitat qui ha enterrat la marina, aquesta macroestructura de 424 amarradors.

L'espai on està previst fer el port /

El Director General de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, és el segon càrrec que, en menys de 24 hores, desautoritza aquest projecte que l'Ajuntament va pactar amb un promotor ara fa cinc anys i que ha despertat una forta oposició al territori. 

Padrosa ha estat clar i directe; el litoral català no es tacarà amb cap altre port a menys que no sigui absolutament justificat. I no és el cas:

Padrosa ha recordat que Urbanisme ja ha dit que l'espai terrestre no admet l'hotel de 5 estrelles, els quatre xalets de luxe, comerços i un aparcament per 700 cotxes que van associats al projecte i diu Padrosa que el port no té cap sentit sense aquesta part. Per tant, no es farà, ha conclós i diu que l'equipament no apareixerà al nou Pla de Ports de la Generalitat que abastarà el període 2016-2030.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?