¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Detingut per tercer cop el lladre que rebenta bancs a Llagostera

La Policia Local l'ha enxampat tres nits seguides intentant robar a oficines bancàries a cops de martell. El jutjat ha prorrogat la detenció a l'espera que els metges avaluïn l'estat psiquiàtric del lladre

Una de les oficines que ha destrossat el lladre a Llagostera /

És un home gambià de 43 anys que fa poc que viu a Llagostera. Per primer cop, el van enxampar dimecres de matinada intentant obrir un caixer. L'havia rebentat amb un martell. El van detenir i va quedar en llibertat.

La matinada següent, ahir dijous, va tornar a la mateixa oficina del Banc Popular, a la Plaça Catalunya de Llagostera, i a cops de martell va trencar els vidres, va entrar a dins i també el van detenir. I aquesta matinada passada s'ha repetit el mateix, però aquesta vegada a l'oficina del BBVA, situada just davant de l'altra, a la mateixa Plaça de Llagostera. I per tercer cop, l'han tornat a detenir.

En cap dels tres casos s'ha emportat res del banc. L'acusen d'intent de robatori amb força. El jutjat de guàrdia de Girona ha prorrogat la detenció de l'home a l'espera que els metges avaluïn el seu estat psiquiàtric, ja que sospiten que pot tenir alguna malaltia mental que el faci actuar així.

Cargando