¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Adif estudiarà una tercera via entre Montmeló i Montcada

La construcció d'aquesta infraestructura es faria aprofitant el soterrament de les vies que han pactat Ajuntament, Generalitat i Ministeri

Un tren a Montcada / ()

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries estudiarà la creació d'una tercera via entre Montmeló i Barcelona que permetria descongestionar la línia de Rodalies R2. La proposta l'ha fet la Generalitat i es podria executar en el moment de fer el soterrament de vies previst a Montcada.

El secretari de Mobilitat, Ricard Font, assegura que aquesta tercera via, que se situaria en el centre, permetria que els trens regionals "facin avançaments" i millorin així el seu temps de recorregut perquè podrien superar els trens que van davant d'ells i que s'han d'aturar a totes les estacions. Recorda Font que en aquesta zona no hi ha cap opció ara mateix de fer avançaments.

El president d'ADIF, Juan Bravo, assegura que d'entrada creuen que aquesta opció és factible i per això volen estudiar tècnicament com es podria fer.

L'alcaldessa de Montcada, Laura Campos, celebra que ara ja no es qüestioni el soterrament. Ha explicat que l'Administrador d'Infraestructures ha presentat dues possibles alternatives per fer les obres minimitzant l'afectació al trànsit ferroviari.

En 15 dies les 3 administracions es tornaran a reunir per concretar el calendari i el pressupost de les actuacions que podria arribar als 250 milions d'euros.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?