¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

L'oposició torna a plantar al govern de Colau

L'absència de Pisarello en les comissions ha indignat la majoria de grups que critiquen que hagi participat en un acte amb altres alcaldes a Madrid en lloc des ser al consistori

Imatge de la comissió de Drets Socials, Cultura i Esports en la que també es va deixar plantat al govern municipal de Barcelona / ()

No és la primera vegada que diferents grups de l’oposició acusen l'alcalde accidental, Gerardo Pisarello, de menystenir les comissions de plenari, on l'oposició demana explicacions al govern i proposa diferents iniciatives. Però en aquesta ocasió, han anat més enllà de les crítiques i han forçat la suspensió de la reunió d'Economia, ahir a la tarda, i de la de Presidència, aquest matí.

Pisarello, com a alcalde accidental, es troba des d'ahir a la tarda a Madrid per assistir aquest mig dia a un acte de rebuig als pressupostos de l'Estat, al costat d'alcaldes d'altres ciutats. L'oposició considera que podria haver actuat d'una altra manera i prioritzar l'assistència a les comissions en lloc de marxar el dia abans a la capital espanyola.

Per això, van suspendre la comissió d'ahir a la tarda i la d'aquest matí. La regidora del grup demòcrata, Francina Vila, com a presidenta de la comissió que s'havia de celebrar avui, ha dit que "fins que el govern no respecti les comissions i prioritzi altres qüestions" ho posarà de manifest aixecar automàticament la sessió.

El regidor de presidència, Eloi Badia, ha criticat la decisió de Vila, diu que l'absència de Pisarello està justificada. Ha recordat que Pisarello "està realitzant un acte a Madrid per defensar els interessos de l'Ajuntament davant d'uns pressupostos que limiten la seva capacitat d'acció".

El regidor de la CUP, Josep Garganté, ha lamentat que les comissions no s'hagin pogut celebrar. I ha coincidit amb el govern, en què l'absència d'un regidor concret no hauria de comportar la suspensió d'aquestes sessions.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?