¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Demanen "molta més fermesa" al Barça per implementar el VAR

Un sector del barcelonisme es regira inquiet a la cadira per les errades arbitrals que beneficien al Madrid

()

El president de les penyes del Barça, Toni Guil, demana “molta més fermesa” al Barça per implementar el VAR en el futbol espanyol: que el Barça posi el VAR al bell mig de l´agenda de la Federació i de la Lliga de Futbol per tal que la lliga espanyola guanyi més credibilitat, “una competició que avui està més en dubte que ahir” en paraules de Guil i en al·lusió al partit de Balaídos.

No hi haurà “VAR” la propera temporada

El president de la Lliga de Futbol Professional , Javier Tebas, ja ho veu molt difícil que hi hagi vídeo-arbitratge la propera temporada, per bé que països del nostre entorn com ara Itàlia, França o Portugal ja han entrat en el camí del VAR.

Tebas diu que tots els clubs volen el VAR i apunta a la Federació com a responsable de la seva no-implantació.

Certament no ho sembla que Villar, el president federatiu, estigui per la tecnologia, més aviat, diu Iturralde González, és més partidari d´acumular més àrbitres en el camp.

En canvi, oficialment, i en la darrera entrevista a Mundo Deportivo, Villar va dir que si els clubs volen, que hi haurà VAR.

A l´hora d´explicar aquesta no-implantació de la tecnologia, altres fonts pròximes als clubs parlen d´un conflicte d´interessos i diuen que Tebas i Mediapro s´han aliat per imposar la seva marca tecnològica, homologada per la UEFA, a pesar que alguns clubs ja tenen la pròpia.

Què decidirà el VAR?

L´àrbitre de capçalera de la SER, l´esmentat Iturralde, aclareix que el VAR quan funcioni només s´ocuparà d´allò que sigui objectivable i no d´allò que sigui interpretable. S´ocuparà bàsicament de quatre coses: dels gols en fora de joc, de penaltis claríssims, d´agressions, com la de Cristiano al sevillista Lenglet, i, finalment, d´equivocacions en les amonestacions per confusió en els dorsals.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?