¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Neix el Festival Jardins Terramar a Sitges

El musical La La Land, Fangoria, Miguel Poveda, l’agrupació Mayumana i el violinista Ara Malikian encapçalen el cartell que aplegarà dansa, pintura i art amb SER Catalunya i les seves emissores musicals com a emissores oficials

El director del Festival Jardins Terramar, Carles Gilibets / ()

A un excepcional local del Poble Nou de Barcelona s’ha presentat aquest migdia el projecte del Festival Jardins Terramar, una feina de més de tres anys on les autoritats de vila de Sitges i els promotors han estat clau pel naixement d’aquesta aventura cultural i que veurà els primers resultats a partir del 28 de juliol i fins els 5 d’agost.

L’entorn són uns gairebé centenaris jardins situats a la vila de Sitges i que escenifiquen els valors de civilitat, cultura, mediterraneïtat i visió de país que va encarnar el Noucentisme. Jardins Terramar promet ser un aposta important per entremesclar cultura, art, gastronomia, mediterrani amb concerts de petit format en una experiència de qualitat i única. El festival neix amb la idea global de créixer i convertir-se en un dels escenaris importants a nivell nacional i internacional.

A la roda de premsa de presentació han estat presents els pilars del Jerdins Terramar com el seu director Carles Gilibets, Juan Ramón Rodríguez de 'Jet Entertiment', Miquel Forns, alcalde de Sitges, la seva regidora de Cultura i representants de la Diputació de Barcelona. Aquestes peces han estat clau per a què la vila del Garraf amb més nom internacional aculli el seu primer festival cultural aquest 2017.

Durant la presentació del Festival Jardins Terramar de Sitges, la direcció ha desvetllat les claus musicals del festival per a la seva primera edició aquest Juliol-Agost, però han insistit que no està tancat i que properament poden haver més incorporacions.

El 28 de juliol arrencarà el Jardins Terramar amb la projecció del film musical La La Land amb l’acompanyament en viu d’una orquestra. Aquesta gira arrenca aquest any a Los Angeles i el nou festival serà la primera aturada a casa nostra amb M80 Ràdio.

L’1 d’agost Fangoria presentarà el seu nou disc Canciones para robots románticos amb LOS40 on el duet d’Alaska i Nacho Canut fan èmfasi a la supressió de l’amor i la supremacia de l’home-màquina en qüestions de sentiments.

El 3 d’agost el violinista d'origen libanès Ara Malikia, amb més de 40 discos enregistrats i orquestra pròpia, aterra al festival amb la Cadena SER per oferir una proposta eclèptica però que guanya en popularitat concert rere concert.

El 4 d’agost l’agrupació israelí Mayumana presentarà el seu espectacle Rumba amb Cadena Dial, on la música dels germans Muñoz, els Estopa, els fa de guia al llarg d’una posada en escena basada en Romeu i Julieta mitjançant la percussió, el ball i el ritme com a llenguatge.

Miguel Poveda és el darrer artista confirmat. El cantant mostrarà el 5 d’agost les seves tirades musicals flamenques en un espectacle que portarà a l'espectador a través de la poesia i la cobla amb Radiolé.

Les entrades pel Festival Jardins Terramar ja són a la venda a www.festivaljardinsterramar.com

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?