¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

INTERNACIONAL LIBERAL

Artur Mas manté que mai s'ha demanat el suport d'Andorra al procés sobiranista

L'expresident català, convidat del congrés de la IL a Andorra, afirma que són conscients de les dificultats que tenen els països que tenen relació amb l'Estat espanyol

El president del Partit Demòcrata, Artur Mas, arribant a la Pobla de segur amb autoritats de la vegueria del Pirineu. / ()

L'expresident de la Generalitat de la Catalunya, Artur Mas, manté que mai s'ha demanat suport a Andorra al procés català.

Mas va participar ahir en un sopar organitzat per la Fundació Democràcia i Llibertat i el Partit Demòcrata Europeu Català i que s'emmarca en el congrés de la Internacional Liberal que es celebra al Principat.

L'expresident català va explicar que són conscients de les dificultats que tenen els països que tenen relació amb l'Estat espanyol i per aquest motiu assegura que mai han pressionat al Principat perquè es posicioni.

De fet, en el cas que Catalunya arribi ser algun dia un estat independent espera que les relacions siguin de bon veïnatge.

Pel que fa al cas Pujol, no es va voler pronunciar sobre aquest afer, però sí que va remarcar haver patit una guerra bruta de l'Estat Espanyol contra l'independentisme català.

Finalment, ha ressaltat la determinació dels catalans de celebrar el referèndum.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?