¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

ANDORRA LA VELLA

El comú recorrerà les indemnitzacions pels acomiadaments de Sansa i Bernabé

La corporació sosté que eren càrrecs de confiança que no es regien pel règim laboral

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, amb alguns dels participants de l'Aula Magna d'enguany en l'acte de lliurament dels diplomes celebrat ahir. /

El comú d'Andorra la Vella recorrerà les indemnitzacions que ha de pagar per acomiadament improcedent a l'exdirector de comunicació, Manel Sansa, i l'excap jurídica, Raquel Bernabé.

La consol Major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, assegura que el que ells han fet "és una rescissió de contracte de càrrecs de confiança de l'anterior comú i que l'error va estar de l'anterior corporació per passar-los d'aquest càrrec al de directors de forma contrària a la llei". Per això, segons ha assegurat , han decidit recórrer la sentència que els obliga a indemnitzar-los.

Recordem que la Batllia ha condemnat el comú a pagar 24.000 euros d'indemnització a Raquel Bernabé, que demanava 60 mil, per acomiadament improcedent. En el cas de Manel Sansa, la sentencia ve del Tribunal Superior que exigeix a la corporació 32 mil euros, front als 70 mil que demanava Sansa.

En ambos casos la justícia considera que en el moment en què els dos van passar a ser directors deixen de ser persones de confiança per passar a tenir els drets d'un treballador que hagi entrat de forma ordinària al comú.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?