¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

POLÍTICA

Andorra acull el congrés del 70è aniversari de la Liberal Internacional

Es tracta de la reunió més important que fa l'organització, en què Juli Minoves optarà a la reelecció

El president d'Ld'A, Jordi Gallardo; el president i la vicepresidenta de la Liberal Internacional, Juli Minoves i Hakima el Haite; i el president de l'ALDE, Han Van Baalen. /

Andorra acull el Congrés del 70è aniversari de la Liberal Internacional amb la presència de 200 polítics de 60 països diferents. En aquest congrés s'ha d'aprovar el nou Manifest liberal que actualitzarà el que data de l’any 47.

A més també s’escollirà la nova executiva i Juli Minoves, actual president, optarà a la reelecció acompanyat a la candidatura per Hakima el Haite, política del Marroc qui aposta pels valors liberals per lluitar contra el populisme i el terrorisme que amenacen les societats actuals.

També ha assenyalat que no és moment de parlar de tancar fronteres ja que amb les xarxes socials s'ha demostrat que no existeixen.

Al Congrés també es parlarà d'Europa i Liberals d'Andorra aprofitarà per fer contactes amb l'ALDE, el grup de liberals europeus. En aquest sentit, el seu president, Han van Baalen, creu que Europa ha d'escoltar més als petits estats com Andorra i acceptar la seva diferència.

Sobre el futur de la Unió Europea, s'han mostrat esperançats de que agafi un nou rumb amb l'arribada de Macron a França i amb el creixement dels partits d'ideologia liberal a diferents països.

 

Congrés liberal

Liberals d'Andorra celebren aquest diumenge el seu Congrés amb el punt calent d'escollir un procediment per triar el seu cap de llista en les properes eleccions.

El president del partit, Jordi Gallardo, ha explicat que no es tracta de qüestionar el lideratge de ningú sinó de fixar un procediment de cara el futur. De fet ja ha avançat que és massa d'hora per parlar de noms.

Gallardo ha assegurat que tothom dins el partit ha entès aquest pas dins la normalitat per la consolidació del partit.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?