¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

LOS40 Backstage – Blaumut

Blaumut “Equilibri és una evolució natural i una aposta com a banda”

Blaumut a l'estudi Toresky de Ràdio Barcelona / ()

La banda Blaumut és la protagonista del darrer LOS40 Backstage, el programa on les bandes de referència del país mostren a una audiència afortunada i limitada la seva música en un format íntim. Equilibri és el tercer disc i una “aposta del grup” ja que “era el que ens venia de gust fer en aquest moment”. La producció d'en Marc Parrot “va ajudar a posar ordre” confessa en Xavi de la Iglesia, cantant i compositor del grup, i això els va evitar més d'un estira-i-arronsa a l'hora de treballar, afegeix entre els somriures de la resta del grup.

Cristina Dalmau

El públic també es el protagonista d'aquest programa especial de LOS40 Barcelona i alguns es van atrevir a preguntar directament a la banda. Entre d'altres inquietuds, la Carla no entenia el significat del darrer videoclip “Equilibri” cosa que en Vassil Lambrinov, violinista del grup, no va tardar en contestar amb certa ironia “com les lletres de les cançons tampoc s'entenen” i en Xavi, cantant del grup, va rematar dient que “la banda sortia d'un arbre (en referència al seu anterior disc) buscant un nou horitzó” però l'explicació no va acabar de convèncer als assistents.

LOS40 Backstage va poder fer un pas enrere en el temps escoltant Bicicletes del seu debut. En Xavi de la Iglesia va rememorar quan tot just començava a sonar Pa amb oli i sal a tot arreu i ell seguia treballant en un banc “un client va trucar i al temps d'espera aquest client va començar a xiular la nostre cançó sense saber que Jo era el que l'havia escrit” recorda com un dels moments dolços per la banda.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?