Últimas noticias Hemeroteca
En directo En directo Tiroteo en el centro de Estrasburgo: minuto a minuto

Renfe no té intenció de connectar l'Aldea i el País Valencià amb l'Euromed

L'operadora es nega així a donar resposta positiva a la Plataforma Trens Dignes, que ha fet un acte reivindicatiu perquè s'activi la possibilitat de comprar bitllets per anar de l'Aldea a Castelló o València

Activistes de Trens Dignes accedeixen a un Euromed a l'Aldea amb pancartes amb el lema #vullpagar. /

Negativa de Renfe a la petició de la Plataforma Trens Dignes perquè els usuaris de les Terres de l’Ebre puguin viatjar amb Euromed des de l’Aldea cap al País Valencià.

L'operadora sosté que l’Euromed està pensat per enllaçar capitals de província en el menor temps possible i que no contempla fer excepcions, encara que siguin temporals.

Així ha respost Renfe després que aquest dimecres al matí una dotzena d’activistes de Trens Dignes i representants polítics de tots els partits de l’arc parlamentari català, a excepció del PP, fessin un viatge reivindicatiu per reclamar la possibilitat de comprar bitllet per viatjar entre l’Ebre i el País Valencià.

Montse Castellà, portaveu de Trens Dignes, reclamava “sentit comú” i que a l’Aldea es pogués agafar en sentit València un tren que ja s’atura a l’estació ebrenca.

Però Renfe replica que les aturades de l’Euromed a l’Aldea “en cap cas és per establir una oferta perdurable de trens Euromed a l'Aldea" i que un cop millori el servei de Regionals cap a Barcelona deixaran de fer-se.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?