¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

El Grau estrena el Festival de Teatre i Animació Infantil Peixets en les festes de Sant Pere

Tallers, jocs, conta contes i teatre integren la programació d'aquest certamen que se celebrarà els dies 26, 27 i 28 de juny en el Jardí del Por

El tinent d'alcalde del Grau, Rafa Simó /

Més alternatives per als més menuts en les festes de Sant Pere. Els dies 26, 27 i 28 de juny, el Grau gaudirà del Festival de Teatre i Animació Infantil Peixets, que s'estrena com una de les grans novetats de les festes de Sant Pere 2017. Peixets es desenvoluparà en el Jardí de Port del Grau des de les 16:00 fins a les 19 hores i comptarà amb diversos espais d'activitat organitzats segons les edats dels participants: Recinte Peixets, Espai Mini-Peixets i Aventura Peixets.

 

Així el Recinte Peixets comptarà amb tallers fixos (maquillatge, manualitats, dibuix,…) i uns altres puntuals (bombolles de sabó, Peixets a ballar!,…). L'Espai Mini-Peixets estarà dedicat als més xicotets amb jocs, tallers i explica contes mentre que l'espai Aventura Peixets estarà dirigit als més majors, amb un taller de circ (26 de juny) i un espai multiaventura amb tir amb arc, slackline i rocoarbre (28 de juny).

 

Però el plat fort del festival seran, sense cap dubte, els espectacles de teatre i animació. Diferents i variades propostes pensades per al públic familiar. El dia 26 de juny obrirà el festival a les 18:00 hores el clown Pep Callau i Els Pepsicolen amb el seu espectacle Marremangu d'estiu. El dimarts 27 s'ha programat una sessió doble: a les 17:00 hores arribarà la màgia amb Magic Luis i a les 18:00 hores l'animació musical de Jordi Tonietti amb el seu espectacle Ara t'ho explique.

 

La clausura del festival, el dimecres 28 de juny, arribarà amb l'espectacle Tarambana & Cia Contacontes a càrrec de la companyia Splai Teatre. El tinent d'Alcaldia del Grau, Rafa Simó, ha subratllat que “es tracta d'un festival pensat per a gaudir en família de les festes de Sant Pere amb una proposta atractiva i que converteix en protagonistes als més xicotets”. El Festival de Teatre i Animació Infantil Peixets oferirà tres hores diàries d'activitats variades i adaptades a les diferents edats dels participants i amb espectacles de teatre i animació originals, didàctics i molt divertits.

 

Simó ha destacat que les festes de Sant Pere del Grau “ofereixen nombroses alternatives per a gaudir dels quasi 150 actes programats” pel que ha reiterat el seu agraïment a les Comissió de Festes, a la Federació de Penyes i Colles i als diferents col·lectius “la seua implicació i aportacions per a fer créixer les festes del Grau”.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?