¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Polèmica per un cartell anti-turisme

L’Ajuntament de Barcelona ha ordenat retirar un cartell no publicitari que algú havia col·locat dins d’un plafó públic

L'Ajuntament de Barcelona ha retirat el cartell /

L’Ajuntament de Barcelona ha ordenat retirar aquest diumenge un cartell que algú havia col·locat dins d’un dels plafons públics que hi ha a Ronda Sant Antoni. Al cartell, que no era de cap campanya publicitària ni municipal, hi havia una bossa en flames i el missatge “Barcelona it’s not your fucking shopping center” (Barcelona no és el vostre maleït centre comercial).

A Twitter, el regidor d’ERC a Barcelona Alfred Bosch, demanava a l’alcaldessa, Ada Colau, la retirada immediata del cartell. “Com s’ha pogut colar aquest atac al comerç en una concessió pública?”. Una piulada que, tot sigui dit, va fer diumenge quan el cartell ja havia estat retirat i substituït.

En la mateixa línia, la regidora Carina Mejías, també a Twitter, demanava la retirada del cartell i afirmava que “la campanya de turismofobia als carrers de Barcelona és un atac intolerable” i que aquell no era un cas aïllat. I adjuntava altres cartells que han aparegut aquests dies al centre de la ciutat.

El tinent d’alcalde de Drets i Transparència, Jaume Asens, va respondre les piulades explicant que el cartell anti-turisme el va posar dissabte “un desconegut” i que ahir ja va ser retirat.

 

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?