¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Operació policial contra la venda de droga al Montsià

Ela agents escorcollen 11 immobles d'Amposta, la Ràpita, Santa Bàrbara, Alcanar i Mont-Roig del Camp.

Pla general d'agents de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional escorcollant un club cannàbic d'Amposta en l'operació contra el tràfic de droga que es fa en diverses localitats del Montsià. Imatge del 28 de juny de 2017 (horitzontal) / ()

Tretze persones han estat detingudes dins d'una operació contra el tràfic de drogues a quatre municipis del Montsià i a MontRoig del Camp ( Baix Camp). Quatre dels detinguts van quedar ahir en llibertat,  després de prestar declaració en dependències policials.

Agents de la Guàrdia Civil, Policia Nacional i Policia Local van escorcollar durant tot el dia d'ahir onze immobles d’Amposta, la Ràpita, Alcanar,Santa Bàrbara i Mont-Roig del Camp. Un dels quatre detinguts s’encarregava de regentar dos clubs cannàbics d’Amposta i la Ràpita on,  presumptament,  es venia droga, fins i tot a menors.

El regidor de governació d’Amposta, Miquel Subirats ha explicat que ja s’havien rebut moltes queixes veïnals i que el club, ubicat a l’avinguda de Sant Jaume, encara no disposava de la llicència corresponent. "Era el que es coneix com un fumadero que funcionava gràcies a un buit legal però, a més a més, també era un punt de venda", ha afegit. 

L’operació policial està dirigida pel Jutjat d’Instrucció número 3 d’Amposta. El desplegament d’agents , inclosos antidisturbis, escorcollant diversos immobles va generar molta expectació entre els veïns d’algunes d’aquestes localitats. Fruït d’aquests escorcolls la policía ha decomissat quantitats de marihuana, haixix i cocaïna. També es va localitzar un viver prop de les Cases d'Alcanar  on hi havia una plantació de mariuana. 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?