¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Nova gala benèfica per combatre la baixada de donacions d'aliments

Tortosa acollirà el 14 de juliol la segona edició de la gala "La fam no fa vacances", que vol ajudar a incrementar les reserves del Banc d'Aliments de les Terres de l'Ebre

El coordinador del Banc d'Aliments a les Terres de l'Ebre, Òscar Ologaray; i la regidora de l'Ajuntament de Tortosa Maria Jesús Viña, en un moment de la presentació de la gala benèfica. /

Més de 200 voluntaris col·laboren en l’organització de la segona gala benèfica “La fam no fa vacances”, que organitza el Banc d’Aliments i que tindrà lloc el proper 14 de juliol al Parc Teodor González de Tortosa.

La gala comptarà amb la participació d’artistes del territori i el convidat especial serà l’humorista tortosí Javi Príncep.

Durant l’estiu i coincidint amb les vacances baixa la donació d’aliments, el que fa necessari recordar aquesta mancança.

El Banc d’aliments va recollir l’any passat 500.000 quilos a les Terres de l’Ebre, dels quals un 58 per cent corresponen a donacions d’institucions, una quarta part a donacions particulars i la resta a donacions d’empreses.

Óscar Ologaray, coordinador del Banc d’Aliments a les Terres de l’Ebre, ha recordat que amb aquesta quantitat no s’arriba a cobrir ni la meitat del que fa falta.

“500.000 quilos són els que necessitarien 350 famílies, però a les Terres de l’Ebre tenim 2.000 famílies amb necessitat”, ha apuntat Ologarary, qui ha fet notar que això vol dir que només es cobreix el 17 per cent de les necessitats reals.

La Gala Benèfica tindrà lloc el divendres 14 de juliol al Parc Teodor González de Tortosa i, a més de l’humorista Javi Príncep, també actuaran el cor de la Binota, la Tuna-Folk i el Mag Falcó, entre d’altres.

Per col·laborar amb el Banc d’Aliments es poden portar aliments el mateix dia dela gala al parc o bé es podran fer donatius.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?