¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

L'IDECE treballa en un esborrany de nova composició del Consell Econòmic i Social de les Terres de l'Ebre

El director de l'IDECE, Joan Martín Masdeu, afirma que es presentarà la proposta de reformulació a mitjans de setembre i rebat els sindicats afirmant que l'administració no té majoria al Consell Econòmic

Imatge d'arxiu del Consell Econòmic i Social de les Terres de l'Ebre, presidida pel secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, la primavera de 2016. / ()

El director de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre, Joan Martín Masdeu, assegura que ja s’ha començat a redactar un esborrany de modificació de la composició del Consell Econòmic i Social de les Terres de l’Ebre.

Masdeu surt així al pas dels tres principals sindicats ebrencs, que han anunciat la seua decisió de no participar més en les reunions del consell fins que es plantegi una nova composició que no doni la majoria a l’administració.

Martín Masdeu afirma que la setmana passada, en l’última reunió del consell, ja se’ls va dir als representants sindicals que s’emprendrà el treball de reformulació.

El director de l’IDECE diu que no vol polèmiques, però afirma, contràriament al que diuen els sindicats, que no hi ha una majoria de l’administració. També reconeix que el fet que el Consell Econòmic depengui del consell assessor de l’IDECE i no del Consell Rector “és un handicap”.

“Elaborarem un protocol de funcionament , però el handicap que tenim és la dependència del consell assessor, on a l’hora de nomenar els representants tenim problemes per part dels ens que en formen part”, diu Masdeu.

El director de l’IDECE assegura que es treballa amb la idea de tenir enllestit l’esborrany de modificació del consell perquè es pugui presentar i debatre a mitjans del proper mes de setembre.

Els sindicats ja van avançar que en el moment que es convoqui el consell per debatre la proposta de modificació.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?