¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Una intervenció artística reconverteix les torres de la Carrova i Campredó en un hotel i un dispensari mèdic

L'ampostí Jaume Vidal reflexiona sobre l'ús que es fa del patrimoni amb la seua obra 'Hospitalitat', que ha guanyat el certamen d'art contemporani XYZ del centre d'art Lo Pati

Pla general de la instal·lació a la torre de la Carrova, amb la directora d'XYZ, Antònia Ripoll; el regidor de Campredó, Emigdi Subirats; l'artista Jaume Vidal; i la regidora d'Amposta, Inés Martí. / ()

Les torres medievals de la Carrova d’Amposta i Font de Quinto de Campredó s’han reconvertit durant uns dies en un hotel i un dispensari mèdic, respectivament.

Això ho fa possible una intervenció de l’artista ampostí Jaume Vidal, que ha estat el guanyador del certamen d’art contemporani XYZ que ha organitzat Lo Pati Centre d’Art de les Terres de l’Ebre.

La intervenció artística que farà Vidal a les torres porta per nom “Hospitalitat” i és una reflexió conceptual sobre aspectes com els usos, sobretot turístics, que es dona avui en dia al patrimoni, sobre la competència d’allotjaments en aquest àmbit i sobre la manca de serveis sanitaris que pateixen els petits nuclis de població.

La proposta artística, que durarà 11 dies, té una vessant pràctica. Així, a partir d’aquest mateix dimecres hi ha possibilitat de formalitzar a través de l’adreça d’internet www.hotelcarrova.jaumevidalarasa.cat una reserva per passar una nit a la torre de la Carrova, al primer pis de la qual s’ha posat un llit i una taula amb esmorzar.

A la torre de Campredó hi ha la possibilitat de concertar visites o fer tràmits en línia al portal de l’Institut Català de la Salut des de l’ordinador i la tauleta que s’ubiquen a la torre.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?