¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

ERC posa en marxa la campanya "Viacrucis N340" per denunciar la perillositat d'aquesta carretera

Els republicans posen en marxa una pàgina web per recollir les incidències que passen a la via i aprofiten per reclamar la gratuïtat dels peatges de l'autopista AP-7

Pla general dels alcaldes i càrrecs d'ERC al costat de la carretera N-340, a l'altura d'Amposta. / ()

Esquerra Republicana de Catalunya posa en marxa el “Viacrucis N-340”. Aquest és el nom que la formació republicana ha posat a la campanya que han engegat per recollir i denunciar les incidències diàries que passen a la carretera N-340.

El que es busca és conscienciar sobre la manca de seguretat en aquesta via i sumar-se a les iniciatives ciutadanes que ja fa temps que treballen per aconseguir la gratuïtat de l’autopista AP-7.

La campanya té com a punt neuràlgic la pàgina web www.viacricusn340.cat, on els ciutadans podran anar informant de les incidències i problemàtiques amb les quals es vagin trobant per la carretera N-340 tant a les Terres de l’Ebre, com al Camp de Tarragona i el Baix Penedès.

El senador ebrenc d’ERC, Miquel Aubà, ha animat la ciutadania a emprar la web. “S’ha de mantenir activa i viva la web. És una reivindicació més que fa el territori, tant a les Terres de l’Ebre com al Camp de Tarragona pel que fa a aquest viacrucis”, diu.

Només entre finals de maig i mitjans de junt, el tram ebrenc de la N340, entre l’Ametlla de Mar i Alcanar, va sumar cinc accidents i 12 ferits de diversa consideració.

Els republicans han reclamat la gratuïtat dels peatges del’AP-7 com a solució a l’elevada sinistralitat i han criticat que l’opció del ministeri de Foment sigui construir rotondes.

Les negociacions per aconseguir la gratuïtat de peatges, però, segueixen en via morta. Almenys això és el que es desprenen de les declaracions del conseller de Territori, Josep Rull, la setmana passada a Tortosa.

Va afirmar, en resposta a una pregunta de Ràdio Ebre, que el ministeri de Foment encara no ha donat resposta a la proposta de bonificacions per al trànsit pesat i d’aixecament de barreres per al trànsit intern que ja fa temps hauria fet el Govern català.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?