¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

L'asfaltat del pont de l'Estat de Tortosa obligarà a tallar-lo completament durant tres dies

Es reobrirà en els dos sentits de la marxa per la Festa del Renaixement, però durant l'agost es tornarà a tancar per tenir enllestida l'obra definitivament per les Festes de la Cinta

Operaris, treballant al pont de l'Estat. /

L’Ajuntament de Tortosa confirma que el pont de l’Estat es reobrirà al trànsit de vehicles en els dos sentits de la circulació a partir de la tarda del dimecres 19 de juliol.

Aquesta és la bona notícia. La part dolenta és que abans caldrà tallar-lo completament a la circulació durant tres dies per poder dur a terme l’asfaltat.

Això vol dir que des del dilluns 17 de juliol fins el dimecres 19 a la tarda no podrà circular cap vehicle pel pont de l’Estat. Si no hi ha cap imprevist, el mateix dimecres ja es podria reobrir la circulació en els dos sentits.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha explicat que durant el mes d’agost s’haurà de tornar a tallar el pont als vehicles per acabar la passarel.la sud. Ha explicat que l’obra del pont estarà del tot acabada per les Festes de la Cinta.

“El pont ja estarà obert per al trànsit rodat, per a vianants i bicicletes i paral·lelament ja s’hauran construït les escales a Ferreries en els dos sentits de la circulació”, ha confirmat.

Aquests no seran els únics canvis que afectaran a la mobilitat dels conductors durant les properes setmanes.

L’alcalde també ha explicat que a partir del 24 de juliol haurà restriccions de circulació en el tram de l’autovia de l’Aldea que va des de la plaça del Bimil·lenari fins la rotonda que dona accés al pont Tirant Lo Blanch. Aquestes restriccions no afectaran el pont del Mil·lenari.

També la mateixa setmana del 24 de juliol es pavimentaran diferents carrers com el Teodor González, entre Despuig i Cervantes, el Pare Cirera, Sant Ildefons, Seu d’Urgell i Enric d’Ossó.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?