¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Barcelona és la ciutat més cara de l'Estat per compartir pis

Llogar una habitació en un pis compartit a Barcelona costa prop de 430 euros. És el que revela un estudi del portal immobiliari Idealista que ha analitzat la demanda i el preu de les habitacions en l'últim any i que conclou que Barcelona és la ciutat més cara de tot l'Estat

Un anunci d'una habitació en lloguer a Barcelona al portal Idealista.com /

Llogar una habitació en un pis compartit a Barcelona costa prop de 430 euros. És el que revela un estudi del portal immobiliari Idealista que ha analitzat la demanda i el preu de les habitacions en l'últim any i que conclou que Barcelona és la ciutat més cara de tot l'Estat.

Llogar una habitació costa ara un 16% més que fa un any. De mitjana, prop 430 euros, mentre l'any passat es pagaven uns 370. El perfil de persones que comparteixen pis és el mateix que l'any passat: són joves al voltant dels 31 anys que escullen viure al centre de la ciutat.

El cap d'estudis del portal Idealista, Fernando Encinar, diu que les peculiaritats de Barcelona influeixen en els preus: "El fet de ser una ciutat limitada per mar, muntanya i dos rius, quan hi ha molta demanda de producte immobiliari, els preus pugin".

Tot i així Barcelona encapçala la llista d'ofertes de tot l'estat espanyol només per darrera de Madrid. Segons el portal immobiliari, la millora de la situació econòmica ha permès que els joves ja no es plantegin el lloguer compartit com un projecte a llarg termini, sinó com una transició cap al lloguer individual.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?