¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Mesures contra les pixades de gossos al carrer

La capital catalana repartirà ampolles d'aigua entre els propietaris d'aquests animals perquè netegin les seves miccions, que a banda de fer una pudor fastigosa i embrutar, també fan malbé el mobiliari urbà

Les mesures contra les pixades de gos al carrer arriben a Barcelona. La capital catalana repartirà ampolles d'aigua entre els propietaris d'aquests animals perquè netegin les seves miccions, que a banda de fer una pudor fastigosa i embrutar, també fan malbé el mobiliari urbà. La campanya de moment es centrarà al districte de Sant Andreu.

Els propietaris dels gairebé 3.000 gossos censats a Sant Andreu poden passar a recollir unes ampolles a tots els centres cívics del districte que hauran de fer servir per netejar els orins. Són unes ampolles plegables i fàcilment transportables perquè els propietaris puguin dur-les sempre sobre.

Sant Andreu és el primer districte de Barcelona que ha engegat aquesta iniciativa que està en la línia de l'ordenança que es va aprovar a Mataró al mes de juliol i que preveu sancions de fins a 750 euros per els propietaris que no recullin els excrements.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?