¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Més carrils bici a Barcelona

Des d'ara fins a finals d'any l'Ajuntament de Barcelona posarà en marxa 26 nous carrils a diversos carrers i eixos de la ciutat, que s'afegiran als 152 quilòmetres ja existents

Carril bici de l'avinguda Meridiana de Barcelona /

Barcelona tindrà més carrils bici. Des d'ara fins a finals d'any l'Ajuntament de Barcelona posarà en marxa 26 nous carrils a diversos carrers i eixos de la ciutat, que s'afegiran als 152 quilòmetres ja existents.

La nova xarxa triplicarà l'oferta de carrils bici que hi havia fa dos anys, tot plegat per fer front a la creixent presència de ciclistes a la ciutat.

Els barcelonins cada vegada es mouen més en bicicleta

El nombre de ciclistes a la ciutat ha augmentat un 14 per cent en l'últim any, una xifra allunyada de la d'altres mitjans de transport públic com metro o autobús on la demanda ha crescut menys d'un 10%. El que es pretén amb l'ampliació d'aquesta nova xarxa és que tothom tingui un carril bici a menys de 300 metres de casa seva.

L'estratègia de l'ajuntament és desplaçar els carrils de la vorera a la calçada per millorar la seguretat tant dels vianants com dels ciclistes. També estan treballant per implantar carrils unidireccionals en alguns carrers de l'Eixample com Sardenya o l'eix París - Londres perquè segueixin el sentit de la circulació dels cotxes i així millorar la fluïdesa del trànsit de bicis.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?