¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Comença la rehabilitació del mercat municipal d'Amposta

La instal·lació d'una gran estructura a l'edifici permet compaginar els treballs dels operaris amb l'activitat comercial dels paradistes

L'interior del mercat municipal d'Amposta amb les bastides instal·lades enmig de l'activitat normal dels paradistes. / ()

Amposta ha començat els treballs de rehabilitació del mercat municipal. Uns treballs que estaven pendents des que l’any 2008 es van detectar despreniments al sostre de l’edifici.

Durant els darrers dos anys, l’emblemàtic equipament ampostí ha funcionat provisionalment amb una xarxa de seguretat instal·lada al sostre, però ara s’han començat ja els treballs definitius.

La rehabilitació es fa mentre els paradistes segueixen venent al públic. Per a això s’ha hagut d’instal·lar una gran estructura que permet compaginar els treballs dels operaris amb l’activitat comercial.

La instal·lació de l’estructura va obligar a tancar el mercat durant 10 dies. La mesura del tancament, acordada amb l’associació de paradistes, va aixecar cert malestar.

Però l’alcalde, Adam Tomàs, assegura que la rehabilitació portarà a la llarga més beneficis que maldecaps.

Hem de ser valents i entendre que aquestes inconveniències les hem de patir perquè  quan el mercat estigui com una infraestructura de primera línia del comerç de proximitat de la ciutat ningú se’n recordarà que l’espai va estar tancat 10 dies”, diu Tomàs.

“Es tracta de dotar de dignitat a un espai municipal i que ha de ser el principal atractiu comercial que hem de tenir a la ciutat”, ha afegit.

En aquesta primera fase de la rehabilitació servirà per reparar el sostre, arranjar alguns dels vitralls i millorar l’accessibilitat a l’edifici.

La inversió és de gairebé 500.000 euros, la meitat, aportats per la Diputació de Tarragona. La intenció de l’Ajuntament d’Amposta és acabar la primera fase a finals d’enguany i tenir enllestit el projecte de la segona fase, que preveurà l’arranjament de l’interior de les caselles de venda.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?