¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Tortosa arranja la pista d’exàmens de les autoescoles al camí del Mig

Els treballs consistiran en l’ampliació de la pista perquè s’hi puguin tornar a fer exàmens de motocicletes i vehicles industrials

Uns operaris treballaven ja avui en les tasques de millora de la pista del camí del Mig. /

L'Ajuntament de Tortosa i l'Associació d'Autoescoles de les Terres de l'Ebre han començat obres de condicionament de la pista d'exàmens de conducció al camí del Mig de Tortosa.

Es vol fer homologable la pista, que arran d'una modificació de la normativa de fa uns anys, va queda inhabilitada per a poder-hi fer exàmens de motocicletes, ciclomotors, i vehicles industrials.

Momentàniament, els exàmens van passar a fer-se als terrenys de davant del pavelló firal de Tortosa, però la primavera de l'any passat la Direcció General de Trànsit va prohibir que els exàmens es continuessin fent allí.

Des d'aleshores les persones que es volen examinar del carnet de conduir de motos s'han de desplaçar a Tarragona.

Ara s'espera que a finals de setembre la pista ampliada ja estigui disponible. Es calcula que prèviament al conflicte generat amb la vaga d’examinadors del carnet, unes 50 persones es podien examinar al mes del carnet.

Els treballs consisteixen bàsicament en l'ampliació de la pista a la banda on hi havia uns terrenys que en el seu moment el consistori havia cedit a l'Institut Gaudí de la Construcció, ja desaparegut.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?