¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Nou enfrontament entre manters i Guàrdia Urbana

L'incident ha començat quan un viatger ha intentat entrar a l'estació de metro de Catalunya sense pagar

A primera hora d'aquesta tarda s'ha produït un enfrontament entre un grup de venedors del top manta i agents de la Guàrdia Urbana. Aquesta vegada, el que ha iniciat la baralla no ha estat una actuació de la policia per impedir la venda il·legal de productes al carrer, sinó la intenció d'un home de col·lar-se al metro.

Fonts de Transports Metropolitans han explicat que cap a dos quarts de 4 de la tarda un jove, que seria un dels venedors habituals del top manta, ha intentat entrar al metro sense pagar. El vigilant de seguretat que hi havia al vestíbul de Catalunya li ha impedit recordant-li que havia de validar el bitllet i llavors ell se li ha encarat iniciant un enfrontament.

Els viatgers que han presenciat l'escena han avisat la Guàrdia urbana i al mateix temps el venedor ha trucat a altres companys que estaven a la Rambla i que han baixat fins el vestíbul del metro. Llavors ha començat l'enfrontament violent entre els urbans i els manters.

Després de pocs minuts, un grup de venedors ha acabat passant a l'altra banda de les validadores i, segons TMB han trencat 5 de les portes de vidre que regulen l'accés a la línia 3 del metro. Una usuària de twitter (@alabamawo) ha penjat a les xarxes la part final d'aquest nou enfrontament entre agents de la Guàrdia Urbana i els venedors ambulants il·legals.

Els ciutadans que s'han enfrontat als policies han estat 20 minuts a l'andana de la línia 3 i després han sortit del suburbà a través del vestíbul de Sant Pere de la línia 1 del metro.

Tot plegat ha acabat amb un venedor investigat, imputat, per amenaces i danys.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?