¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

El Consell Comarcal del Baix Ebre posa en marxa un programa per reinserir laboralment aturats majors de 45 anys

El programa tindrà una durada de 6 mesos, donarà cabuda a 25 persones i es prioritzaran les dones

Entrada a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre. /

El Consell Comarcal del Baix Ebre posa en marxa un programa que vol reinserir en el món laboral 25 persones aturades majors de 45 anys.

Es prioritzaran les dones, atès que es calcula que al voltant d'un 20 per cent de la població aturada de la comarca són dones majors d'aquesta edat.

Un moment de la presentació del nou programa d'inserció laboral. / Cedida

Aquest nou programa d'inserció laboral porta per nom Reprèn 45, tindrà una durada de sis mesos i es posa en marxa amb el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya i la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa, que ajudarà en el procés de prospecció d'empreses.

El consell comarcal ha fet una crida a les persones aturades a acollir-se al programa. Josep Monclús, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Tortosa i conseller comarcal d'Activació Econòmica, ha destacat que “és important” que la gent aturada s’interessi per formar part del programa, per “tenir un acompanyament d’inserció laboral.”

També el president del Consell Comarcal, Enric Roig, ha demanat als possibles interessats que contactin amb l’ens comarcal perquè és una bona oportunitat per resinserir-se laboralment”.

El programa durà a terme accions d'orientació laboral i acompanyament i actuacions de millora de les competències personals i professionals de les persones aturades que hi prenguin part.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?