¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

La Sagrada Família va tenir un 20% menys de visitants després dels atemptats

El temple de Gaudí ja ha recuperat el ritme de visites habituals i altres punts d'interès turístic de la ciutat han viscut un procés similar

Cues davant la Sagrada Família / ()

El 18 i 19 d'agost, just després dels atemptats, la Sagrada Família va registrar un 20 per cent menys de visitants que en jornades anteriors. Però segons han explicat fonts del temple a Ràdio Barcelona, al tercer dia el ritme es va recuperar i ara ja torna a rebre 11.000 persones diàries.

Aquest procés és similar al que han registrat altres punts d'interès turístic de la ciutat després dels atacs a la Rambla i a Cambrils. La Catedral de Barcelona també va patir una "davallada sensible" de visitants, segons fonts de l'Arquebisbat. I els responsables d'equipaments culturals del centre de la ciutat com el Museu Picasso o la Pedrera han assegurat que van observar una reducció lleu de turistes.

En el cas d'instal·lacions allunyades del centre de la ciutat, com el Camp Nou, els visitants s'han mantingut segons fonts del Barça.

Impacte pràcticament nul als apartaments

El president de la patronal dels apartaments turístics, Enrique Alcántara, diu que l'atemptat també ha tingut un impacte pràcticament nul en les reserves. Explica que només el mateix dia de l'atac es van fer algunes anul·lacions de persones que havien d'arribar a l'endemà a la ciutat.

El mes d'agost s'ha tancat amb una ocupació propera al 91% i a hores d'ara, el ritme de reserves per al mes de setembre és similar al d'anys anteriors.

Enrique Alcántara apunta que els turistes saben que els atemptats "poden passar a qualsevol lloc en aquests moments. Saben que és un risc, un risc molt baix, però que pot passar el mateix a Londres, París, Brussel·les... i, per tant, no els condiciona" a l'hora de triar la seva destinació de vacances a Europa.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?