¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Un equip liderat per Itziar González definirà la remodelació de la Rambla

El grup que ha guanyat el concurs internacional per concretar la reforma preveu recuperar habitatge en aquest passeig i millorar la connectivitat entre el Raval i el Gòtic

L'exregidora Itziar González / ()

Un equip liderat per l'arquitecta i ex regidora de Ciutat Vella, Itziar González, definirà la remodelació de la Rambla. Es tracta d'un grup de 15 professionals de diferents àmbits que sota el nom de KM-Zero han guanyat el concurs internacional que havia convocat l'Ajuntament per reformar aquest passeig i recuperar-lo per als veïns. El detall de la reforma es concretarà en els propers 6 mesos amb la participació dels ciutadans.

La proposta de l'equip d'Itziar González aposta per recuperar habitatge en aquest passeig, eliminar l'efecte frontera millorant la connectivitat entre el Raval i el Gòtic, recuperar espais d'estada i modificar el tipus de comerç que està molt enfocat al turisme. De tota manera, González apunta que no s'haurien de contraposar veïns i turistes, que "hauríem de superar la idea de uns i altres" i que l'atemptat de la Rambla ens ha situat en la complexitat de l'univers i "finalment hi ha el PH necessari perquè ho puguem fer entre tots".

El projecte inclourà noves mesures de seguretat i un memorial per les víctimes de l'atemptat de la Rambla.

El projecte guanyador l'han presentat aquesta tarda a l'Ajuntament la tinent d'alcalde d'urbanisme, Janet Sanz, i els regidors Daniel Mòdol i Gala Pin. Ho han fet amb la presència de nombrosos veïns de la Rambla.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?