¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Retirat el perímetre de seguretat a la zona de la casa de les explosions d'Alcanar

S'estan fent els tràmits perquè els veïns afectats per les explosions provocades pels terroristes puguin cobrar les corresponents indemnitzacions

Pla general de com ha quedat el solar sense runa de la casa on els terroristes preparaven explosius a Alcanar Platja. / ()

Els Mossos d’Esquadra ja han acabat les tasques de retirada de la runa i inspecció del solar del xalet de la urbanització Montecarlo d’Alcanar on van explotar els materials que preparaven els terroristes dels atemptats de Barcelona i Cambrils. També s’ha retirat també el perímetre de seguretat.

Al voltant de la casa de les explosions els danys encara són ben visibles i els pèrits han d’acabar de quantificar els danys perquè els afectats puguin reclamar les indemnitzacions com a víctimes del terrorisme, d’acord amb el que estableix el Consorci de Compensació d’Assegurances.

L’alcalde de Montserrat, Alfons Montserrat, ha explicat que aquests dies s’ha ajudat i acompanyat en els tràmits a tots els afectats que ho han demanat.

“Hem intentar fer l’acompanyament a la gent que se’ns ha adreçat. Hi ha de tot, des de gent més gran a d’altres que són de fora i tenen alguna dificultat de comprensió”, ha explicat l’alcalde.

“També un gestor que duu la gestió de la comunitat de veïns de la urbanització també ha fet una molt bona tasca d’informar a la gent”, ha afegit.

Hi ha alguns veïns que encara no han tornat a casa seua. La casa veïna a la de les explosions ha estat fins i tot tapiada pels seus propietaris. I després de la retirada de la runa, de la casa que ocupaven els terroristes només n’han quedat les escales d’accés als porxos.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?