¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Ho neguen tot

  • Sis dels set investigats citats a declarar en relació al cas Aigües de Girona neguen qualsevol irregularitat en la gestió i diuen que no han fet res il·legal.
  • En un comunicat conjunt, afirmen que estan sorpresos i que col·laboraran perquè s'aclareixi tot al més aviat possible.

La seu d'Aigües de Girona. /

Aquest comunicat el firmen els dos exregidors de l'ajuntament de Girona, Tomàs Sobrequés i Manel Serra, juntament amb 4 investigats més: Joan de Llobet i Lluís Sibils i l'actual conseller delegat de l'empresa mixta i el seu antecessor, Xavier Ballell i Narcís Piferrer.

Diuen que és "inverosímil" que hi hagi hagut irregularitats o il·legalitats en la gestió d'Aigües de Girona, Salt i Sarrià perquè ha estat presidida per més de 10 alcaldes de "diferents opcions polítiques, sota la tutela dels serveis jurídics, econòmics i tècnics dels tres ajuntaments, sotemsa a auditories externes i fiscalitzada per la Hisenda Pública durant 25 anys".

Afegeixen que faran arribar al jutge les informes tècnics elaborats per entitats independents. Fan referència també a l'informe de l'Agència Tributària que es va fer públic abans de l'estiu i que revelava tota mena de luxes per a directius de Girona SA (la part privada de l'empresa mixta), de la que en formen part alguns dels imputats signants d'aquest comunicat. Diuen que fa servir dades errònies i tergiversades i asseguren que està fet per "provocar titulars periodístics i suscitar polèmiques en l’àmbit polític"

Els firmants del comunicat asseguren que s'ha volgut "crear confusió" i que s'està qüestionant la seva honorabilitat i honestedat. Afirmen que la feina feta avala la seva gestió i que Girona, Salt i Sarrià tenen un servei d'aigua de gran qualitat a una tarifa molt ajustada i acaben dient que estan tranquils i confiats i que "no hi ha res mal fet".

Quatre dels sis firmants d'aquest comunicat estan citats a declarar davant el jutge com a investigats. Els altres dos ja ho van fer fa mesos.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?