¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

DEBAT D'ORIENTACIÓ

Martí anuncia que serà el seu últim debat

Assegura que té informes que avalen que la reforma competencial és constitucional, confia en tancar les negociacions amb Europa aquesta legislatura i es mostra preocupat per la manca d'habitatge de lloguer

()

El cap de Govern assegura que les modificacions de les lleis de transferències i competències son constitucionals, i afirma que pot presentar els informes que ho avalen, d'aquesta forma responia Antoni Martí a l'informe encarregat pel comú de sant julià de Lòria. Aquest ha estat un dels principals punt del discurs que obert el debat d'orientació política.

Un debat en el que el cap de govern ha aprofitat per fer un repàs dels seus 6 anys al càrrec ja que, segons ha assegurat, aquest serà el seu últim debat.

Com dèiem un dels punts principals ha estat el de la modificació de les lleis de competències i transferències, on el cap de govern ha assegurat es completament constitucional.

L'altre punt del dia ha esta les negociacions amb la Unió Europea, el cap de govern ha assegurat que marxen a bon ritme, i que pot estar finalitzada al final d'aquesta legislatura. Això sí, un acord que per poder tirar endavant, ha assegurat, necessita el suport de tots els partits. En aquest punt s'ha dirigit cap al grup liberal.

El cap de govern també ha parlat de la reforma sanitària i ha anunciat que la cartera de serveis quedarà aprovada abans de que acabi l'any.

Una altra preocupació del cap de Govern és la manca d’habitatge de lloguer i per això ha anunciat que crearà una comissió per tractar-ho. Una de les mesures que ha avançat és la flexibilització de la cessió obligatòria per a promocions privades que accepten dedicar part del lloguer a un us de llarga durada; farà canvis en la Llei d'arrendaments de finques urbanes i, juntament amb els comuns, desenvoluparà una política urbanística per incentivar l'habitatge de lloguer.

També ha anunciat l'obertura d'una ambaixada a Berlín l'any vinent.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?